Reclama
Viziteaza magazinul Mega-depozit.ro pe ShopMania
 
Cos cumparaturi
0 obiecte
 
Cele mai vĂ¢ndute
 

Magazin online

Comanda online produse alimentare si nealimentare cu livrare in Cluj cat si in toata Romania

Erbasu Logistic SRL este un importator/distribuitor de produse alimentare si nealimentare atent selectionate la pret de en-gros.

Cu ajutorul partenerului nostru specializat in livrari rapide, depozitul nostru pune la dispozitia cumparatorilor produsele sale cu preturi foarte mici, la costuri de livrare competitive, pe toata raza judetului Cluj (in zonele: Turda, Campia Turzii, Gherla, Dej, Huedin) cat si in celelalte judete ale Romaniei.

Dupa o experienta reusita in domeniul distributiei alimentare si nealimentare in judetul Cluj, depozitul nostru online va ofera o gama variata de produse, incepand de la produse de ingrijire corporala, imbracaminte, incaltaminte, jucarii, pana la produse de uz casnic, decoratiuni de Craciun sau produse de papetarie.

Comercializarea se face persoanelor fizice si juridice.

Firma noastra de distributie se agajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor dumneavoastra. Datele personale nu vor fi transmise catre alte persoane si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele necesare pentru efectuarea comenzilor si transmiterea diverselor oferte ale depozitului nostru.

Comenzile de la magazine sunt inregistrate NON-STOP, preluarea si livrarea lor efectuandu-se de Luni pana Vineri in intervalul orar 08 -18, comanda minima fiind de 100 RON. Plata produselor se va face prin rambus, comisioanele fiind minime.